Szekszárdi Kadarka, Kékfrankos vörösborok
Get Adobe Flash player

Boraink

Szekszárdi Kadarka
Cinka dűlő 2015

Mélyrubin színű, tartalmas, alacsony tannin- és magas savtartalmú bor cseresznyés-fűszeres ízvilággal. Magyaros-paprikás ételek mellé ajánljuk. A 2018. évi Szekszárdi Borvidéki Borverseny aranyérmes bora.

Szekszárdi Kadarka
Cinka dűlő 2016

Középmély rubin szín. Hűvös, sötét, tiszta illat, málna és fűszeresség. Telt, kövér, kerek korty, de nem sűrű és nem tömény. Vibráló savak, puha tanninok, moderált alkoholérzet, visszafogott málnás gyümölcsösség, erőteljes fűszeresség, halvány zöldes beütéssel. A tartalmas borok kedvelőinek ajánljuk.

Szekszárdi Kékfrankos
Csötönyi völgy 2013

Fajtajelleges, tartalmas, elegáns vörösbor. A bor elnyerte a 2017. évi Szekszárdi Borvidéki Borverseny 'Legjobb kékfrankos' különdíját, 2017-ben pedig bekerült a 100 legjobb magyar bor (48. helyezés), valamint a Nemzeti Borkiválóság kiadványokba is.

Ringató
Zweigelt-Kékfrankos-Kadarka
Házasítás 2015

Mélyrubin színű, tartalmas házasítás három féle borból. A bort sertés- és marhahúsból készült ételek mellé ajánljuk. A bor a 2018. évi Nemzetközi Kadarka Borversenyen elnyerte a 'Legjobb házasítás bor' különdíját.

 

Szekszárdi Zweigelt 2016

Középmély rubin szín. Hűvös, tiszta illat, melyben a gyümölcsösség dominál. Mérsékelt sav- és alkoholtartalom, lágy tanninok, ízvilágában a szilvára és szederre emlékeztető aromák a meghatározók. Fajtajelleges, tartalmas bor.

 

Szekszárdi Bikavér
Házasítás 2015

Csillogó, halvány rubin szín. Tiszta gyümölcsös és fűszeres illat, beazonosítható fajtajelleg nélkül - ahogy az egy bikavértől elvárt. Könnyednek, szelídnek és játékosnak ható korty, majd a bor ereje egyre fokozódik a szájban. A bor a 2018. évi Szekszárdi Borvidéki Borversenyen ezüstérmet kapott.

 

Archívum
Kategória