Szekszárdi Kadarka, Kékfrankos vörösborok
Get Adobe Flash player

Hitvallásunk

Filozófiánk: értéket teremteni.

Fontos számunkra, hogy igényes szakmai munka eredményeként a borvidék különleges adottságait tükröző borok kerüljenek ki a pincéből.

A minőség mindenek felett, mely esetünkben 8 év kitartó munka eredménye. Hogy értük el mindezt? 7-8 fajtával is probálkoztunk, a borainkat folyamatosan versenyeztettük – főleg helyi versenyeken – rengeteget tanulva és évről évre jobb eredmények születtek. Stratégiánk bevált. Most már bátran készítünk “nagyobb”mennyiséget is, hiszen számunkra oly fontos minőség nem öncélú. Mindezt a fogyasztókért, a kultúrált borfogyasztásra nevelés és a borfogyasztás népszerűsítése érdekében tartjuk nagyon fontosnak. Ma már országos és nemzetközi versenyeken is megméretjük borainkat és évről évre jobb eredményekkel büszkélkedhetünk, de ami ennél is többet jelent, az a fogyasztók, a borbarátok elismerése egy-egy pohár TORONYI féle bor elfogyasztása után.

Számíthat ránk! Mi is számítunk Önre! Keressen fel bennünket, és szerezze be a bort nálunk, egyenesen a termelőtől. Akár ünnepre, ajándékba, vagy a hétköznapokra boraink közül megtalálja a megfelelőt.

Archívum
Kategória